Bärbar dator med trådlöst bredband är det bästa som finns. Nu sitter jag i soffan och de andra i familjen är på väg att åka iväg till släkten. Jag slipper följa med i år och kan ta det lugnt, se på tv, äta god mat och spela de spel jag fått i julklapp.

16:00 Kalle Anka är slut och jag hann spela in två tredjedelar på DVD med mammas julklapp – en inspelningsbar DVD-spelare. Anne Lundberg är tristessen personifierad.

16:17 Jag har bara hunnit öppnat en julklapp än, och det var Wii-spelet Super Mario Galaxy som säkert kommer hålla mig sysselsatt hela julen. Nu ska jag sätta igång och spela ett spel till DS, Myst. Vilket jag redan har spelat en gång på PC, men det var väldigt länge sedan.

16:20 Kanska ska tillägga att jag redan har ont i magen. Efter att bara ha ätit 5 bitar ur Aladdinasken.

17:23 Nu mår jag lite bättre. Tog några bilder av julgranen och julklapparna som fortfarande är kvar under granen. Kulorna är som ni ser uppe i plastgranen och det är ganska mysigt att sitta här i soffan. Vovven är rädd och skäller för att dom skjuter raketer ute. Jag har inget emot att man skjuter på julafton, nyår och födelsedagar. Nej, jag har ett problem med folk/ungar som skjuter när dom har lust och tycker det är roligt. För det första är det 18-års gräns på fyrverkerier och för det andra så kan man faktiskt spara raketerna till nästa högtid om det blir några över. Skjut bara på speciella dagar, för oss djurägares skull. Snälla!

17:35 Nu är det julbön på ettan. uppläst av Lotta Engberg. Julkänsla á la SVT. När börjar Karl-Bertil?…. om en och en halv timme. Ska kolla på julkalendern också för jag missade den i morse. Sov till 13.00 idag eftersom jag var uppe till 04.00 och slog in julklappar åt föräldrarna. Stiiiillaaaa natt, heeeeeligaaa natt.

18:07 Barnprogram. Johan Glans gör rösten till piprensartomtarna. Sött.

19:35 Karl-Bertil Jonssons julafton är slut och nu är väl snart julafton det också. Jag är ganska trött och det blir en massa film att kolla på framöver.

20:00 Försöker få ut vovven på promenad, men så fort någon fyrar av en raket så ylar han högt och drar mig tillbaka mot dörren. Han är livrädd och det går helt enkelt inte att rasta honom. Hoppas bara att han inte bajsar inne, det är inte skitkul precis.

21:00 Ser på "Medan du sov", vilken jag förstås redan sett ett par fyra gånger, men det är väldigt dåligt med bra film på julafton och jag orkar inte spela Mario eller något annat just nu.

00:00 Nu går jag och lägger mig och läser. Alla är hemma igen, glöggen är uppdrucken och julklapparna är öppnade. I morgon ska jag sova! Godnatt.

God Jul!

Du kanske även gillar