I tisdags så var det ännu en kväll att se fram emot, Prosa & Marmelad samlade bokbloggare, bokintresserade & branschfolk, på Bonnier i Stockholm för att introducera ett nytt förlag – som jag tyvärr måste hemlighålla tills dess att de har annonserat sig själva. Spännande eller hur!? 😉

Vi blev eskorterade in i byggnaden och bjudna på ett glas bubbel innan vi fick sätta oss till bords. Träffade Simona Ahrnstedt, författaren till en av mina favoritböcker Överenskommelser. Skitsnygg frisyr må jag säga 🙂 Ser fram emot hennes kommande böcker.


Man möttes genast av ett bord fullt med tårtor inne i rummet. Helt omöjligt att välja vilken man skulle börja på. Min favorit var ändå den med blåbär, kardemumma och frosting. :love:


Förlaget presenterades och jag måste säga att det låter som ett förlag helt anpassat efter mina behov och intressen.


Boken vi läst, Livsfarlig utsikt av Nora Roberts är en av titlarna som ni ska hålla utkik efter. Den var lättläst, hade en skön stämning och var stundtals ganska spännande.


Jag sprang ganska fort iväg hem för att leverera halstabletter och alvedon till min sjuka vän, men jag hann få med mig en goodiebag med hela fyra böcker från det nya förlaget, en väldoftande badbomb samt ett litet tårtfat med ett par chokladpraliner. Perfekt påse att ha på en riktig mysläsarkväll.

Du kanske även gillar