Jag hade turen att vinna en extra box i en bloggtävling och trots låga förväntningar (kunde ju ha fått en likadan box som den förra eller sämre produkter) så blev jag rätt så nöjd ändå.

Lite trist att få en till av Maria Nila-pudret, så det får jag sälja/byta och nagellacket var inte ens ett roligt, färgstarkt nagellack utan en top coat. Trist men användbar förstås. Hårolja gillar jag inte heller, men jag prövar allt. Det bästa var mascaran och fuktighetskrämen. Älskar Lumenes produkter och Oriflame är förvånansvärt bra.

DAVINES Absolute Beautifying Potion Oil (340 kr/135 ml) Mini
En multifunktionell olja som passar alla hårtyper. Framröstad som bästa stylingprodukt i tidningen Daisy Beauty och nu vinnare i katagorin “bästa styling produkt Frisör” i Swedish Beauty & Cosmetics Awards.

NAILS INC Kensington Caviar 45 second Top Coat (159 kr/10 ml) Mini
På endast 45 sekunder har du säkrat din manikyr med ett högglansigt och slitstarkt top coat. Formulan på Kensington caviar 45 second top coat utvecklades för kvinnor som kräver omedelbara resultat, profsigt utseende och ett löfte om att hålla färgen perfekt, länge.

ORIFLAME Beauty Wonder Lash Intense Mascara (155 kr/8 ml) Fullsize
Intensivt svart mascara som ger vacker volym, längd och en böj som öppnar upp ögonen. Innehåller kolsvarta pigment som gör fransarna dramatiskt svarta.

LUMENE Arctic Aqua 2 in 1 Skin Perfecting Moisture Booster (139 kr/35 ml) Fullsize
Lumenes Skin-Perfecting Moisture-Booster är till för dig som vill ge huden en mjuk, silkeslen känsla och utjämna hudens yta genom att reducera fina linjer. Krämen återställer omedelbart hudens fuktbalans och ger dig en perfekt bas som håller hela dagen och skyddar mot de dagliga påfrestningar som torkar ut din hud. Med hjälp av en unik sammanstättning av rent, nordiskt källvatten med hög mineralhalt och naturlig hyaluronsyra lugnar krämen din hud och ger dig en svalkande känsla. Lumenes Skin-Pefecting Moisture-Booster återfuktar hudens torra partier och ger dig ett jämnare resultat när du lägger din makup.

MARIA NILA Volume Powder (129 kr/50 ml) Fullsize
Volume Powder är ett vitt volymgivande pulver som skapar textur och volym samtidigt som det ger håret en matt finish och naturlig känsla. Volume Powder ingår som stylingkomplement i Maria Nilas nya färgbevarande serie Kolorit. Serien innehåller sex stylingprodukter samt ett schampo och balsam.

Du kanske även gillar