Började helt spontant att städa i köket efter frukosten, först ställde jag in smutsig disk i diskmaskinen, sen torkade jag bänken och fortsatte att torka skåpluckorna, bordet, vattnade mina örter, putsade spisen så att den glänste tillsammans med spiskåpan.

Det blev så bra att jag fortsatte in i badrummet som varit dammigt lite för länge. Tvättade hela toalettstolen ren, skruvade till toalettsitsen lite bättre. Tvättade handfat, krokar och till och med väggarna i badrummet. Och ni skulle bara se hur det ser ut när jag tvättar badrummet… Gör det nästan naken haha. Direkt efter att jag gjort rent så hoppar jag nämligen in i duschen och skrubbar mig själv ren också – inte fräscht att göra rent i badrum så man känner sig lite smutsig efteråt, lika bra att ta en dusch då.

Till lunch fick det bli en liten bit pizza som vi fryst in sedan jag gjorde en kyckling och curry-pizza senast. Ihop med sallad och paprika så blev det en trevlig måltid.

Nu ska jag torka håret och klä på mig, efter det får vi se – har en bok att läsa klart och kläder att vika in fortfarande. Sen ska jag spela klart Resident Evil ihop med Staffan – hade inte kört första spelet tidigare men nu spelar i remaken till Wii.

Du kanske även gillar