Den här lördagen blev inte alls som planerad. Jag skulle åka till IKEA ihop med Staffans mamma Inger och sen skulle min morsa komma dit så att jag kunde köpa lite möbler till lägenheten och det täcke som vi fick i julklapp. Det hade varit trevligt att äta lunch ihop men nu gick morsan och blev dålig tråkigt nog. Inger frågade om hon och jag skulle åka men jag var inte alls på humör längre – vi med AS har ett stort problem med att hantera ändrade planer tyvärr – så vi avbokade och skulle ta det en annan dag.

Men så ringer morsan och säger att farsan kommer till tre och följer med till IKEA istället. Då kunde inte Inger längre men jag åkte ändå med farsan och skaffade grejerna. Tyvärr var täcket jag var ute efter slut men jag hittade ett annat nästan lika bra, plus bordet som jag kollat länge på och lite annat smått och gott. En ny matta och bokhyllor gjorde att köket inte längre ser ut som en tattarlya. Lite mer min stil även om Staffan inte är förtjust i lila :p Nu kan man sitta fyra personer i köket i alla fall.

Det tog lång tid att montera allt. Bord, stolar och bokhyllor. Min högra handflata är lika röd och öm som en överkåt tonårspojkes efter allt skruvande. Aj.

Nu blir det en tunnbrödmacka med skinka och en kopp kaffe, åt middag klockan fem och har inte ätit något sen dess. Dags att vila.

Du kanske även gillar