December, den här underbara julmånaden är verkligen min favoritmånad på året. Det är lite stressigt med alla julkalendertävlingar och utlottningar men mestadels är det bara underbart.

Jag har inte vunnit något maffigt än, men jag har lyckats vinna ett paket med bakingredienser från Fazer, te och en tekanna från Kobbs och fått massor med gratis mat från Garant i deras julkalender (de delar ut klockan 14 varje dag och allt tar slut på mindre än en minut.) Jag har en bra idé om julklapp till mina och älsklingens föräldrar. Älskar att ge roliga presenter – speciellt när jag gör dom helt själv.

Tyvärr så är det så att många i min släkt slutat ge julklappar och vill heller inte ha några. Riktigt trist beslut som förtar lite av nöjet med julen. Men jag ska inte klaga. Finns många jag kan ge till ändå 😀 Morsan är skön som ger mig julklapparna redan innan julafton – så att man kan glädjas över dom hela julen haha

Men även om man inte får något så är det roligt att önska sig saker eller upplevelser. Vissa önskningar vill man ju inte ska slå in direkt – man måste ju ha något att sträva efter under året också.

Du kanske även gillar