Med Baby Foot Easy Pack kan alla med torra, spruckna fötter – på ett nästintill löjligt enkelt och effektivt sätt – få de mjukaste och lenaste babyfötterna. Det är alltså inte en produkt för bebisar. Fungerar däremot utmärkt på torra, läskiga mamma- eller pappafötter 😉 Aldrig har det varit så enkelt! Inget jobbigt filande, skrapande, putsande eller smörjande! Och ingen fotbehandling på skönhetssalongen.

Hur ska den användas?

Det enda du behöver göra är att tvätta och torka fötterna, sätta på plastsockorna med behandlingsmedel, låta dem sitta på i 2 timmar, tvätta av fötterna och sedan startas peelingprocessen genom att skrubba foten lite lätt med handflatan eller en ren handduk. Efter ca 5 dagar börjar huden flagna när du duschar.
Efter 1-2 veckors tid har gammal hud lossnat och fötterna är babymjuka! Resultatet är individuellt, på vissa mer dramatiskt och på andra mindre.

Baby Foot Easy Pack innehåller endast naturliga ingredienser. Den innehåller sjutton typer av naturliga växtextrakt som har hög återfuktande effekt och som motverkar strävhet.  Nyckelingredienser är bland annat: mjölksyra, äppelsyra, citronsyra och salicylsyra.

Rekommenderas ej för reumatiker och gravida.

Det här tänkte jag mest använda som en kul grej då mina fötter är ganska fina, men kunde behöva en uppfräschning. Att ha på sig påsarna i två timmar var besvärligt då jag fick halka runt en hel del om jag ville göra något annat än sitta och kolla på tv.

Det tog några dagar innan jag såg resultat och man blir lite paff när man ser hur hemska fötterna ser ut när huden börjar lossna. Det är lätt att man börjar dra och hålla på men det rekommenderas inte då man kan få med frisk hud av misstag. Bättre att försiktigt peela fötterna med en torr handduk.

När fötterna efter två veckor helt hade tappat den överflödiga huden så var de mjuka och fina. Kanske inga bebisfötter men riktigt fina! De är fortfarande mjuka och fina nu, en månad senare men då underhåller jag mina fötter genom fotkräm och fotmassage. Kan tänka mig att köpa produkten igen till sommaren när man vill gå barfota ute.

Passar: Tjockhudade fötter eller de med hälsprickor och förhårdnader.
Cirkapris:  225 kr

betygbetygbetygbetygbetyg 4/5 i betyg

Finns att köpa hos Bluebox, Eleven.se, och i Life-butikerna bland annat.

Du kanske även gillar