Det blev inte mycket sömn inatt då jag gick upp klockan sex på morgonen, drog på mig jeans och linne och begav mig, ihop med Walle, in till Söder.

På Rival vankades det frukost och en förhandsvisning av bröderna Kristian & Martin Luuks föreställning “Får man göra slut med sitt syskon?” 90 minuter oavbruten tänkvärd underhållning som jag varmt kan rekommendera. Tycker det är synd att Martin inte gjort mer framför kamerorna, han är en minst lika bra tv-personlighet som sin storebror. Är man så bra på att skriva för andra så kan man göra det bra själv också!

Innan föreställningen så blev vi bjudna på frukost. Små frallor med färskostfyllning, choklad croissanter, frukt, apelsinjuice och kaffe/te. Riktigt gott och uppiggande.

Efteråt så gick vi tillbaka till Södra Station. På vägen så såg vi hur en kioskägare spolade rent på trottoaren utanför. Men så hade han lämnat slangen på, på gatan, så att den sprutade på grannens port 😀

Efter att jag fotat det så åkte vi direkt till Sollentuna Centrum. Jag kunde inte låta bli att gå in på Gina Tricot och där hittade jag givetvis inte bara en utan TVÅ klänningar som jag passade i. En blommig och en vit! Det ni! En vit sommarklänning som jag hoppas att det inte bara är jag som anser att den passar mig precis 😉

Hämtade även ut ett paket och gick därefter hem och vilade.

Åkte efter några timmar tillbaka till centrum och gjorde något jag har velat göra i flera år, men aldrig vågat pga min nickelallergi, jag tog hål i öronen – igen! Hoppas verkligen att det läker fort och att jag slipper infektioner. Har nästan längtat efter att ha örhängen. Det låter säkert löjligt men det finns så många roliga örhängen! Får ha en adapter som jag hänger i då jag inte tänker ha annat än titan och medicinsk plast i mina öron, men det ska gå bra och se bra ut också.

Ett bra avslut på dagen blev en god tonfisksallad. Mums så gott!

Du kanske även gillar