I tisdags så var jag på kick-off med Modifast och Reddville. Jag ska vara en ambassadör för Modifast i några veckor nu och ska gå på en diet baserad på deras drycker och puddingar.

Det blir inte hundra procent utan jag byter ut alla mål utom middagen och tar väl någon frukt innan träningen.

Paketet med alla produkter har kommit och jag ska hämta ut det på lördag efter Attitude-mässan 😀 Jag valde mest kaffe och några puddingar och soppor. Var inte så förtjust i vaniljen då den inte smakade vanilj i min mening och chokladen var ingen höjdare heller fast ska testa att värma den och kaffedrycken så får vi se om jag ändrar åsikt.

Det var riktigt goda choklad och caramel-bars men jag är inte förtjust i cerealtypen så den låter jag bli :P

Köpte jordgubbar som lördagsgodis idag att ha till puddingen. Ska försöka att hålla mig undan bullar och bakverk i tre veckor åtminstone. Sen får jag köra med min vanliga stil igen: Äter jag något jag inte bör äta så blir jag tvungen att bränna mer kalorier än vad det innehöll. Easy-peasy.

Att ha bär och frukt till är ett bra drag om man vill lyxa till det lite till helgen. Jag kommer nog att ha lite Modifast hemma även efter min tid som ambassadör. Det är ju perfekt att äta om man inte orkar ställa sig och göra frukost innan man ska iväg på morgonen, eller när kylskåpet är tomt och man inte har tid att åka och handla så fungerar det ju att ta en Modifastsoppa eller dryck till lunch/middag. Smartmat (inte bara dietmat) kan man säga 😉

Du kanske även gillar