150721-01

Skäpmigrän att komma oinbjuden så här i början av veckan och göra mig helt borta i huvudet. Nästan slut på mina migränsprutor igen också, så måste förnya mitt recept nu snart.

Efter att jag hade sovit bort hela förmiddagen och en bra bit in på eftermiddagen så kom jag ut på en liten promenad. Tänkte att det skulle vara bra för huvudet med frisk luft efter regnet trots den tryckande känslan i luften.

Tog med mig min kamera och letade efter vackra motiv i naturen. De jag visar i det här inlägget är bara några, resten kommer i sinom tid – vill pytsa ut dom lite här och var så att man inte får nog av alla fina bilder 😉

Mycket sniglar och en katt fick jag med också. Annars är det som sagt otroligt trist att fotografera i Storvreta, det är så stilla och händelselöst. Prydligt och tråkigt.

Förväntar mig ännu en dag med migrän imorgon så det blir ju kul, blev inbjuden på en film på bio på torsdag och älsklingens pappa fyller år nu i veckan så det ska vi fira, sen har vi Emilias och min photoshoot på söndag. Det är väl mina planer för veckan. Hoppas på bra väder!

Har ni några kul saker inplanerade denna vecka?

150721-04 150721-06 150721-07 150721-11 150721-12

Du kanske även gillar