150715-10

Snygga lampor växer inte på träd som ni förstår, men på nätet finns det betydligt bättre utbud än i butik. Ljustema är en bra sida som säljer just lampor, har en trevlig design och är lättnavigerad. Där finns det mesta som har med ljus att göra, men dessvärre inte det jag personligen har letat länge efter – nämligen en takfläkt med lampa. En tingest som var mer populär för något decennium sedan, men vars funktion fortfarande är önskvärd, speciellt på sommaren. Det är så fruktansvärt varmt i lägenheten och att ha en fläkt stående på golvet är bara klumpigt och utrymmeskrävande. Så fler borde sälja fina takfläktlampor.
metallic-apple-led-mini-2-pack
Bortsett från det så tycker jag om att det finns mycket snygga ljus som drivs med LED istället för att man måste använda eld. För oss med husdjur så är det betydligt bättre och säkrare med LED. Jag måste införskaffa många sådana ljus till hösten så att det blir extra mysigt i lägenheten.

Jag föredrar bordslampor och ljus framför andra former av belysning hemma. Jag äger bara en bordslampa som jag verkligen älskar och den är rund och av glas. Inte särskilt praktisk, men jag tycker det är superfin! För mig är belysningen här hemma A och O för trivseln. Det blir mysigare med rätt form av belysning helt enkelt och då pratar jag inte om taklamporna som mest används för att se all smuts när man städar 🙂 Det som är skönt med just bordslampor är att man kan byta ut skärmen på de flesta, så slipper man köpa helt nya, utan bara förändra med små medel. En dyr lampfot med en billig skärm kan bli riktigt snyggt.

Tycker ni om att läsa om tips på inredning och fynd så kan jag börja skriva mer om sånt i framtiden. Det är hur kul som helst att leta runt på nya sidor efter belysning och annan inredning.

Skriv gärna en kommentar om vad ni föredrar för belysning hemma?

Du kanske även gillar