image2-800x1066

Dags att redovisa min sport-bh från Pierre Robert sport-bh som jag haft i över en månad nu och testat i samarbete med Buzzador.

Passformen var det verkligen inte fel på, det är den skönaste bh:n jag har haft på mig någonsin till och med. Brösten trycktes inte in i bröstkorgen på mig som med andra liknande plagg. Den är helt enkelt gjord för inte bara personer som är XL runt kroppen utan även har “XL” bröst som jag har. Passformen är perfekt!

Tyvärr så är det här det enda positiva jag har att säga om den, att den är otroligt skön. För att träna i den är dessvärre inte någon fantastisk upplevelse. Kanske just för att den är så pass skön och lös som den är, så håller den inte brösten på plats. Den är godkänd för långa promenader och enkel yoga, men när man ska ge sig ut och jogga eller ta sig an ett hårt styrkepass så erbjuder den inte tillräckligt stöd. Inte för oss med stora bröst åtminstone.

Även Emilia som också fick testa samma typ av sport-bh fast i storlek S tyckte att den gav för dåligt stöd. Det är svårt att få både en skön bh och det rätta stödet så att brösten inte hänger och skumpar fram och tillbaka när man rör på sig. Det här är en mysig bh som jag lätt tänker använda vid långa promenader, men vid hårdare träning så väljer jag en med bättre stöd.

betygbetygbetygbetyg0betyg0

Du kanske även gillar