image

Vad jag längtar efter att få sjunka ner i ett badkar fullt med varmt skönt vatten och bubblor. Det är lyx för mig. Men tills dess att mina sår läkt från operationen så badar jag sittandes i halvfullt kar för att vattnet inte ska nå upp till såren. Som man kan se på bilden så har jag fått riktigt långa naglar nu. Det var en bra present den dör nagelfilen från Scholl 🙂

Något som gör mig smått nedstämd är när jag läser om hur orättvist behandlad man riskerar att bli om man nye är 100% sjuk eller har någon form av handikapp. Jag får själv ersättning från Försäkringskassan på grund av min diagnos och svårigheter i att kommunicera och agera normalt under längre tid. Ungefär 2-3 timmar per dag klarar jag av innan jag “går in i väggen” och stänger av helt. Jag har letat efter ett jobb där mina svårigheter inte är ett problem för arbetsgivaren, men hittills har jag knappt fått komma på arbetsintervju. Jag har ingen utbildning (annat än barista/servering, men det är tydligen ingen speciell merit har jag märkt när jag sökt på ett par caféer.)

Om någon vecka så ska jag på två möten med försäkringskassan och Arbetsförmedlingen där vi ska prata om just min arbetsförmåga. Jag hoppas att de kan hjälpa mig, men det kommer att kräva mycket resurser för att hitta något ställe som vill ha mig. Jag är trots allt 29 år och har aldrig haft ett arbete.

 

Du kanske även gillar