image

Det blev en väldigt bra start på veckan med mycket motion då jag var ute och cyklade i fem timmar på tisdagen (för Hittaut.nu inte Pokémon Go) men några Pokémon blev givetvis infångade på vägen ändå 😉

Sen så deltog jag i #savetheculture och skickade iväg en riktigt bra bok till en annan bokintresserad. Vill ni också vara med så är det bara att gå in på min bokblogg och läsa vidare.

Använde även en kupong på Günterska schweitzeri och fick ett sött litet bakverk. Det var alldeles för parfymsmakande för min smak och jag orkade bara några skedar sen så tog det stopp. Fast bageriet och schweitzeriet är ett väldigt trevligt ställe i Uppsala som jag varmt rekommenderar.

På den långa cykelturen så var jag inne på Kappahl där de rear ut fina accessoarer för halva priset plus att de även hade 3 för 2 på alla reavaror. Vips så hade jag nya skor, plånbok och en gratis keps med mig hem. Var även inne på IKEA där jag köpte belysning till att ha bakom tv:n, lite matlådor och ett ställ för telefon, platta eller kokbok för köket.

Du kanske även gillar