160621-01

Nu har jag bett om att få hem en ny Loppi blogbag. Det var ett tag sedan sist men jag försöker att bara skicka efter sånt vi i hela familjen kan ha användning för – och vi har inga småbarn i familjen. Den här gången var det mycket för både stor och liten vilket var riktigt trevligt!

Förpackningen med Grumme tvättsåpa hade tyvärr läckt ut lite i lådan (ett pyttelitet hål i toppen) men de andra varorna hade tack och lov inte påverkats så mycket. Jag använder mycket tvättmedel och mjukmedel för känslig hud, men har inte testat Grummes ännu. Vi gick nyligen över till flytande medel så det här ska bli kul att tvätta med!

Mjukmedel är så trevligt att använda även till vissa typer av kläder och lakan då det doftar ljuvligt. Den här från Softlan har jag inte testat förut.

Burt’s Bee lip balm, har jag använt tidigare i flera olika varianter och det är riktigt bra. Det är drygt och ger verkligen resultat på läpparna. Rekommenderas verkligen!

Tandborstarna från Jordan är riktigt fina och är sköna att använda, skonsamma mot tandköttet och kommer åt bra.

Family Fresh brukar vi vanligtvis inte använda – då vi köper lite dyrare produkter – men den här doftade underbart! Man blir inte så len och återfuktad efteråt så det gäller att man har en bra lotion att smörja in sig med, men man blir ren 😉

Vi har bara sett den första filmen i serien Alvin & Gänget, så det är kanske dags att se denna och de andra. De är så sjukt söta!

Ella’s kitchens smoothies har vi testat förut och det är ett bra sätt att utfodra de små med istället för att ge dom sötsaker eller annat när man är ute på vift.

Innehållet var alltså detta:
– Softlan Aroma Sensations.
– Grumme Kulörtvätt oparfymerad.
– Family Fresh Melon Crush.
– Fox Paramount Pictures Alvin & gänget – Gasen i botten.
– Ella´s kitchen The Swedish One.
– Jordan Tandborste.
– Burt´s Bee Pink Grapefruit Lip Balm.

Tack till LOPPI för ännu en uppskattad Blogbag, mycket fina produkter att testa nu i sommar!

Du kanske även gillar