160711-08

Jäklar vad många som har blivit besatta av Pokémon GO!

Var och varannan bloggare skriver om att de har varit ute på jakt och flödet på YouTube är också fullt av Pokémon jägare (trainers.)
Själv sitter jag och spelar ett riktigt Pokémon-spel just nu, Pokémon Alpha Sapphire, som jag kan passa på att rekommendera till er som nu har Pokémon GO som inkörsport till den här mysiga världen. Batteritiden på en Nintendo 3DS är för övrigt betydligt bättre än i de flesta smartphones (om man spelar flera timmar om dagen.) Annars kan man vänta till i höst då de släpper Pokémon Sun och Moon. Jag har spelat ett spel från varenda generation och remakes på flera av dom också, så det är över 10 spel nu. Lite galet då handlingen i varje spel är snarlika, men med bättre grafik och nya funktioner i varenda en.

Jag tog en bild när jag var ute nyligen och slängde in en av mina favoriter, Gardevoir. Har haft henne i mitt party sen första spelet hon dök upp i. Har alltid en female och döper den alltid till Vouge. Dom som inte döper sina Pokémon är bra underliga… Har ett flertal odöpta som jag fått i trades och många med japanska namn. Men nu så ska jag ta och ge mig ut. Inte på jakt dock, utan till pendeln!

Du kanske även gillar