160203-01

En perfekt present inför Alla hjärtans dag från Love Tales!

Har man ingen partner så kan man faktiskt utbyta kärleksfulla presenter med sina singel-vänner och vem blir inte glad av en sån här?! Man kan ha roligt ihop med denna tillsammans med sin partner också förstås. Det här är uppenbarligen ingen leksak för barn så vill ni läsa hela recensionen så får ni klicka fram den 😉 Min blogg hade varit så mycket mer intim och öppen om jag inte visste att mina släktingar och yngre besökare läser den…

Det här är den roligaste produkten jag har testat på länge och den har så många funktioner!

Väntar bara på att det ska komma smarta leksaker där man kan koppla bort vibratordelen så att man kan använda den till annat – som att vispa, borta tänderna eller något annat mindre snuskigt. Just den här är av rabbit-modell och det betyder i runda slängar att den vibrerar både på in- och utsidan. Dubbel glädje!

Jag har ägt många liknande produkter genom året, främst då jag var singel och inte vågade ge mig på att dejta (har aldrig tagit första initiativet, men det har gått bra ändå), men det är klart att man äger en hel del nu också. Vissa kvinnor har större behov än andra, men är nöjd med att ha endast en partner, så då finns det ett stort utbud av tillbehör till samlivet.

160203-03

Jag fick välja en produkt att testa och recensera och valde då Nalone Rhythm för att den såg så fin ut och inte alls lika skräckinjagande som andra leksaker.

Det första jag blev glatt överraskad av var den lyxiga förpackningen. Under plast och papphöljet så fick jag fram en elegant rosa låda som ser minst sagt diskret ut. Älsklingen tyckte att det var ett passande namn med nALONE, men jag sa att han gärna får vara med och testa 😛

160203-04

På en bädd av sammet låg den där och väntade på att få laddas. Förväntningarna var minst sagt höga. Själva laddningen gick väldigt fort tycker jag (ca 3 timmar för lika lång användningstid), men man måste komma ihåg att vara noga med rengöring både innan och efter användning. Vill man använda glidmedel så rekommenderas vattenbaserat då den är gjord av silikon. Jag har själv testat att försänka den i vatten och den är faktiskt 100% vattentät, men inte med laddaren i – så håll elen borta från vattnet!

Den är annars helt slät och verkligen mjuk och inuti silikonkroppen så finns det två oberoende styrda motorer. Man kan välja antingen Inside (inre), Outside (yttre) eller ha båda motorerna igång samtidigt.

Man växlar lätt mellan de sju förinställda hastigheterna samt dess mönster genom att trycka på respektive knapp. För att stänga av så håller man in Inside eller Outside i 3 sekunder, eller stänger av den helt genom att hålla in Power-knappen. Jag tycker att det var väldigt lättsamma kontroller och förstår man inte så finns det enkla instruktioner att följa – det går alltid till slut så att säga hehe

Den är hela 20,3 cm lång, men det man använder är bara 11,4 cm – så den är inte onödigt stor tack och lov. Det är det jag har the real deal för, men han vibrerar inte tyvärr ?

160203-05

Det som gör Rhythm unik är att den har ljudaktivering och reagerar på musik och höga ljud. Den har två röststyrda lägen och kan alltså vibrera i takt med musik eller vad det nu är för ljud ni har för er i sovrummet. Det är knappen Music + till för.

För att vara ljudaktiverad så är själva Rhythm väldigt tyst, har inte själv mätt upp det men det ska vara mindre än 50 decibel. Supertyst är att ta i, men den är verkligen tyst.

Utan att gå in på smaskiga detaljer så är det verkligen satisfaction guaranteed på denna!

160203-02

Inuti lådan så fanns det en instruktionsbok, information om nalones sortiment och info om garantin på 1 år. Man fick även en låda med usb-laddaren och en fin, sammetslen förvaringspåse i lila.

160203-06

Det är verkligen bäst att handla sånt här på nätet. Det känns mycket mer smidigt och diskret än att gå till en butik, även om man kan handla en del saker på apoteken numera så är utbudet större online.

Slutsats: Det är en snygg och lätthanterad vibrator som har fler funktioner än vad man hinner använda, men man kan lätt hitta sin egen personliga favoritkombination antingen med eller utan ljudaktivering. Den är lätt att rengöra, ladda och använda. Rhythm tar väldigt lite plats och är lätt att ta med sig. Väldigt prisvärd för så pass många funktioner och en vibrator av hög kvalité. Rekommenderas varmt!

Betyg: betygbetygbetygbetygbetyg0

samarbete

Du kanske även gillar