160217-01

Ni vet att jag älskar att vara med i tävlingar och även om jag inte har lika mycket tur som jag hade för några år sedan så finns det vissa tävlingar som är bättre att delta i än andra.

Just Mäklarhuset hade en Alla hjärtans dag-tävling på Facebook där man kunde vinna en skaldjurslåda om man motiverade med vem och varför man ville spendera dagen med. Jag vann inte tyvärr, men de delade ut tröstpriser till alla som var med i tävlingen! Ett presentkort på 100 kr hos café Fågelsången i Uppsala.

Jag promenerade ner till stan och hämtade upp presentkortet för ett tag sedan och det tog i benen kan jag lova! De är alltid lika trevliga på Mäklarhuset och jag fick ut ett väldigt stort presentkort som var lite svårt att förvara i väskan 😛

Nu i förra veckan medan katterna var och kastrerades så gick jag och älsklingen och åt lunch på Fågelsången, det var riktigt mysigt. Vi fick lägga till lite för att få varsin latte, bakelse och macka, men det var rätt okej priser. Hoppas att fler delar ut så här fina tröstpris hädanefter!

160217-02 160217-03

Du kanske även gillar