Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns.

I det här fallet så är dessa smycket av rostfritt stål som är guldpläterat och har cubik cirkona-stenar, men är nickelsäkra (det beror helt på hur känslig man är förstås.) Jag tycker om guld, men föredrar nog när den är matt och har den här färgen.

Skönt att ha lite smycken nu ändå. Jag har inte använt ringar och armband på flera år, men Edblad verkar inte trigga min allergi lika lätt som andra “nickelsäkra” smycken. Man kan vara allergisk mot guld också, men det är väldigt få som har oturen att vara det. Det blev sex ringar, varav en i 14 karat guld som jag inte fick med på bilden av någon anledning. Om ni inte har möjlighet att åka till Edblad i Gåsvik, så finns deras smycken online och på bland annat Åhléns.

Tre par örhängen. Halvcreoler, lövhängen och ett par som påminner om sågklingor. Tyckte de var festliga 🙂

De hade även fina kläder även om det var mest XS som hängde kvar. Ett supermjuk topp i storlek M för en knapp hundring fick följa med hem tillsammans med en doftspray som jag tänkte använda till mina träningskläder, väska och skor. Så luktar de gott även om jag bara handtvättar dom lite snabbt efter träningen. Har nu ett flertal träningskläder, så jag behöver inte tvätta i maskin lika ofta.

Allt det här fick jag av morsan, som också köpte en påse med smycken, en minst sagt häftig namnsdagspresent må jag säga ?

Du kanske även gillar