Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Glossybox.

Som ni kanske vet så var jag väldigt besviken på Glossybox och avslutade min prenumeration på grund av orättvisan med värdet på innehållet. Vissa fick boxar med innehåll som var värt över hundra kronor mer än andra prenumeranter och jag hade förstås alltid oturen att få de sämsta boxvarianterna… Något jag var minst sagt bitter över.

Nu tycker jag att de har blivit mycket bättre även om det fortfarande finns “sämre” boxvarianter som är mindre roliga att få vissa månader. Men så är det med prenumerationsboxar – det är ofta ett lotteri och även om man får en nitlott ibland så är värdet fortfarande mer än vad man betalar för själva boxen då portot även är inräknat i de 139 kronorna.

Jag tänkte därför fortsätta att skriva om Glossybox och varje månad skriva en liten kort recension av boxen. Just den här augustiboxen tyckte jag väldigt mycket om! Något jag inte gillar är att Bing hänger boxen på lägenhetsdörren, men det ska jag ta upp med Glossybox… Verkar inte säkert för fem öre även om man har bra grannar…

Innehållet i Beauty and the City

  • Pick and Pinch – Pink Metallic Slant Tweezer
    En elegant pincett i roséguld. Med sina vassa kanter och smala spetsar greppar den även de minsta och finaste håren.
  • The Beauty Crop – Liquid Lipstick ‘Peach Please’
    Flytande och krämigt läppstift i en korallrosa nyans som ger ett matt resultat.
  • Moroccanoil – Dry Texture Spray
    Stylingsspray baserad på arganolja som ger textur, stadga och volym.
  • Manna Kadar Cosmetics – GLO Illuminator
    Flytande highlighter med en svag rosa ton.
  • Beautaniq Beauty – Radiant Glow Sheet Mask
    En näringsrik sheet mask med naturliga och aktiva ingredienser från citron, kiwi, tomat och jordgubb. Den jämnar ut och ger energi till en trött hud.
  • Betyg: betygbetygbetygbetygbetyg0

Först och främst så älskar jag pincetten! Jag har tydligen blivit gammal och har nu några små svarta hårstrån på min haka som jag helst inte vill ha där. De är svåra att få bort om man inte har en riktigt bra pincett och den här var ju helt underbar! Läppstiftet tycker jag inte är lika bra som det från Gerard Cosmetics, men nyansen är väldigt fin. Eftersom jag är tokig i sheet masks så tackar jag så mycket för denna, betydligt roligare att få än andra masker vi fått tidigare. Morroccanoil är verkligen toppen och jag behövde faktiskt en ny, bra hårspray. Så jag blev väldigt glad över den! Sist ut så har vi highlightern. Då jag inte behöver en just nu så funderar jag på att lägga den i min hög inför julen. Får se om vi lyckas få ihop en julkalender i år igen…

12% rabatt på din beställning

Om du vill beställa en prenumeration eller ge bort några boxar i present så kan du med koden ADTRACTION12 få 12% rabatt på din beställning.

Du kanske även gillar