Ligger just nu på sängen och kollar på en animefilm medan jag spelar Mario Kart 8 Deluxe som jag skaffade för pengarna jag vann på Toys R Us i början av veckan. Visste inte att de sålde tv-spel så det var en trevlig överraskning att det fanns ett switchspel för 549 kr. Så jag behövde bara betala 49 kr vilket i stort sett var det jag hade råd med 😛

Vi var nere på stan tidigare idag och jag hämtade upp min utgåva av Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Limited Edition på Webhallen innan vi åkte vidare och handlade vid Gränby och även testade den nya Limited edition-burgaren hos American Steakhouse Burgers. Den var verkligen supergod!

En annan burgare som är god är den hos Vigårda. Åt middag där när jag ändå var på Mall of Scandinavia i veckan. Deras burgare är så saftiga! Och jag älskar deras Ingefära, drickan alltså. Lite tråkigt att jag inte kan äta en hel burgare och inget tillbehör får jag ner heller, men det lilla jag äter är så gott så det gör inget! Får åka hit med morsan eller någon som inte äter så mycket så kan vi dela på en meny. Någon som känner sig sugen? 😉

Det är mysigt att gå runt på MoS även om man inte ska köpa något. Betydligt trevligare än andra gallerior i Stockholm. Det enda jag tycker illa om är all stark belysning vissa butiker envisas med. Kan knappt gå in där för det är så obehagligt för ögonen. Annars är det luftigt och trevligt.

Nu ska jag hoppa i badet istället. Läsa vidare på boken jag håller på med och sen blir det sängen. Seg lördag även om vi har hunnit med mycket idag.

Du kanske även gillar