Nu har jag äntligen fått min nya, sekundära, kamera för att ta bilder med på språng (vem orkar släpa med en hel systemkamera i handväskan varje dag?!) och kanske även filma någon video eller två med.

Bilden ovan har jag tagit med kameran, som är en Olympus Pen E-PL7 silver. Jag valde den som såg mest retro ut och jag älskar den! Så snygg och jag är så glad att jag slipper ta bilder men min iPhone 6 vars kamera är skräp! Hur mycket jag än tycker om onödigt dyra apple-produkter och iOS så är de helt värdelösa på kameraoptiken jämfört med den hos andra smartphones. Sony Xperias senare modeller har exempelvis mycket bättre kamera. Samsung likaså. Men inget slår en systemkamera eller Olympus Pen 🙂

Nu är bilden ovan redigerad på en iPhone så kvalitén är inte lika bra som den ska vara, men jag tycker ändå att man ser skillnaden.

Jag rätt så glad över att slippa Canon. Det är inget fel på Canon egentligen, det är helt enkelt en smaksak. Jag är ingen Canon-tjej trots att jag har haft över 4 stycken Canon-kameror genom åren. Att ta bilder med en kamera man tycker om ger i alla fall mig en speciell sorts glädje som är svår att slå. Det är därför som jag bloggar istället för att ha en privat dagbok. Att få skriva i kombination med att illustrera texten med en egentagen bild är så roligt. Oavsett om någon läser det eller inte.

Nu är klockan snart halv ett på natten så jag borde kanske sova om jag ska orka upp imorgon och fullfölja mina planer. Planen är helt enkelt att cykla iväg och posta näst sista vinsten i julkalendern. Den sista jag ska skicka är Espressomaskinen och den kräver bil samt paketleveransporto vilket är anledningen till varför den skickas sist. Jag hoppas att alla andra vinster har kommit iväg som de ska. Har ni fått hem ert paket så får ni hemskt gärna skriva en kommentar. Jag hade tänkt slå in alla vinster, men det hade tagit ännu längre tid att få iväg dom då – och det är inte roligt att vänta på vinster. Ni kanske blir glada över paketen ändå?

Dags att tidsinställa lite inlägg tror jag, så slipper bloggen lida om jag är slö i helgen hehe

Du kanske även gillar