Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag opererade mig för första gången och gjorde då en gastric sleeve, alltså tog bort 70% av min magsäck. Det var en hemskt upplevelse då jag mådde så dåligt av narkosen, smärtan i magen var ingenting jämfört med hur illamående och snurrig jag kände mig två dygn efter operationen. Är så nöjd med min gastic sleeve dock! Jag är nästan aldrig hungrig längre och känner mig alltid mätt till skillnad från innan då jag kunde äta hur mycket som helst.

Har du några nyårslöften?
Nej, känns bara korkat att lova saker om jag ändå inte kan hålla mina löften. Fast jag tänker satsa på att må bättre under 2017.

Vilka länder besökte du?
Åkte ingenstans 2016.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt på vad andra tycker om mig. Det enda som spelar någon roll är hur jag ser på mig själv och att jag mår bra. Låt inte folk trycka ner er och få er att må dåligt med deras negativa attityder!

Bästa köpet?
Min espressomaskin helt klart! Älskar den!

Bästa minnet från 2016?
Så svårt att välja något när jag sitter här och skriver. Känns som om jag har glömt bort allt jag gjort under 2016… Men resan till Göteborg och att gå på bokmäsan var en höjdpunkt. Det var så roligt att äntligen få åka dit igen, men jobbigt att släpa på alla böcker jag fick med mig hem.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

Jag låg faktiskt på Ersta sjukhus då jag gjorde min operation dagen innan min födelsedag. Sämsta födelsedagen någonsin skulle jag säga. Ingen tårta och jag brydde mig inte om mina presenter då jag mådde så dåligt.

Ett datum du alltid kommer att minnas?
Dagarna då både Lillen och Nalle fick åka sista gången till veterinären. Fy fan vad hemskt det är när ens pälsklädda familjemedlemmar går bort 🙁

Vad spenderade du mest pengar på?
Min espressomaskin förstås och prenumerationslådor i år igen, det är svårt att låta bli men det måste jag dra ner på…

Hur skulle du beskriva din stil i år?
Förvirrad. Det har varit jobbigt att gå ner i vikt på så vis att jag har varit tvungen att göra mig av med alla mina kläder. Sen har jag varit osäker på min storlek och haft svårt att köpa kläder då jag inte vill satsa på dyra plagg om jag ändå kommer att växa ur dom.

Favoritprogram på TV?
Game of Thrones (varje år!), American Horror Story och Outlander är en jäkligt bra serie.

Vad fick dig att må bra?
Att inte stressa, att inte träna, att cykla och att umgås med min älskling (när han är på gott humör.)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det har varit så jobbigt att gå ner i vikt och alla problem med maten (att jag inte äter tillräckligt) sen har jag haft så uselt självförtroende över både kropp och sinne, så på så vis har jag varit mer ledsen. Fast jag mår så mycket bättre nu när jag faktiskt gör mitt bästa med jobb och vardag, även om det går käpprätt åt helvete så har jag verkligen försökt och det är jag stolt över.

Är det något du saknade 2016 som du vill ha år 2017?
Jag önskar mig fortfarande tjejkompisar som orkar hänga med mig någon gång i veckan kanske. Att ha vänner som inte tvunget måste ses hela tiden, men som man kan höra av sig till och prata med om problem, roliga saker i vardagen eller bara ta en kaffe ihop med vore mysigt. Nu umgås jag mest med killar så hade varit roligt med någon tjejkompis som inte jobbar fulltid (eller inte jobbar alls) och har tid att hänga i veckorna – helst i Uppsala. Ja, det här är en förklädd kontaktannons 😉

Vad ser du mest framemot med år 2017?
Resan till Thailand tror jag. Eller jag kanske bävar lite inför den, men det ska bil kul att få resa lite också. Det blir ju aldrig av annars, för jag har inte råd eller ork till det. Men nu var jag tvungen att haka på då jag fyller 30 år och inte kommer att ha något stort 30-årsfirande hemma.

Om ni också har svarat på en sån här lista så får ni gärna länka till den i kommentarerna 😉

Gott Nytt År 2017!

Du kanske även gillar