Jag kom precis på att jag helt har missat att två av mina favoritserier har börjat igen! Säsong två av This is Us och säsong nitton(!) av Law & Order: Special Victims Unit. Fyra avsnitt av vardera serie har jag nu att kolla på vilket är underbart. Tiden till nästa avsnitt av Outlander (jäkla uppehåll!) kommer att gå så mycket fortare nu när jag har något annat att följa. Inte för att jag är sysslolös på något vis, har fortfarande flera säsonger kvar av Arkiv X att kolla om, men det är roligt med något nytt också.

Jag älskar Chrissy Metz och jag hoppas att det blir lite lättare för hennes karaktär Kate den här säsongen. Att det blir mindre fokus på hennes kropp och mer på att bearbeta hennes psykologiska problem, som verkar vara betydligt viktigare att ta itu med. Nu vet jag inget om hennes hälsa och välmående privat, men Chrissy är fin oavsett!

När vi ändå pratar om tv-serier så måste jag säga att jag är besviken på senaste säsongen av ‪‪American Horror Story: Cult‬. Den började inte bra och jag är inte alls lika sugen på att fortsätta kolla som på tidigare säsonger. Jag har inte fastnat för karaktärerna alls den här gången, vilket är tråkigt då jag tycker om Billie Lourd (Carrie Fishers dotter som varit med i Scream Queens bland annat) och alla skådespelare från tidigare säsonger. Men eftersom den här säsongen fokuserar mer på det som är skrämmande i verkligheten – hjärnspöken och fanatiska människor – så tappar det lite. Jag är mer för det övernaturliga…

Vilka tv-serier följer ni i höst?

Du kanske även gillar