Om ni undrar vart jag tog vägen så kan jag berätta att jag blev smittad av min förkylda pojkvän och därför har mått väldigt dåligt den senaste veckan. Nu börjar jag känna mig lite mänsklig igen, men det har tagit flera dagar av halstabletter, febernedsättande och vila. Fixade till en lite juligare latte nu på kvällen, som jag drack medan jag kollade på senaste avsnittet av Outlander.

Veckan som kommer blir ett hopkok av saker som en bokfrukost, kattvaktuppdrag samt träff med min nya psykolog som förhoppningsvis ska hjälpa mig jobba bort min ångest över att svara i telefon och ringa samtal. Jag har trots allt inga problem alls när det kommer till familjemedlemmar och vänner, bara personer jag inte känner väl. Håller er uppdaterade med hur det går och vad jag får för hjälp framöver. Önskar fler med liknande problem hade gjort detsamma så att man inte känner sig så ensam om sina problem…

Du kanske även gillar


En kommentar

Svara

Skönt att du mår bättre men nu är jag dålig………..feber ont i halsen och tung i huvudet……..orkar inte gå på ryggskolan idag måste vila. Skönt att du kommer i morgon så att Lucy och Morris får lite roligare! De längtar efter sällskap de små rackarna!!!!

Svara

E-postadressen publiceras inte. Required fields are marked *