I November så bjöd boxen på en salig blandning av nyheter. Att Risenta skulle vara med igen var ingen överraskning…

Man fick Törsleffs karamelliserade mjölk (eller Dulche de leche), Hockeypulver Salt 3-pack, Risenta Müsli Chia & Blåbär, Oral-B Pro-Expert Professional Protection, Oral-B Pro-Expert Disney Frozen, Nyåkers Pepparkakor Original, Semper Fruit & Nut Bar (Blackberry, Date & Cashew och Passionfruit, Date & Cashew) och Santa Maria Fairtrade-certifierad Ingefära.
Allt utom den jäkla müslin föll mig eller min kille i smaken, så även om den var lite tråkig och safe så får den ett bra betyg.

Boxen får 4/5 i betyg.

Sista bakboxen för mig denna gång bjöd på en tårta! Så roligt! Jag har inte bakat den än, men tänkte göra det snart. Boxen kallades Celebration och var Bakboxens jubileumsutgåva och 1-årsbox. Manuela Kjeilen @passionforbaking hade tagit fram recepten och man fick även en liten goodiebag.

Goodiebag med tygkasse, cupcakesformar, en ballongvisp och en tårtspackel.

Råvaror och ingredienser

Bakpulver Urtekram

Flytande Glykos Dansukker

Vaniljextrakt Femtorp

Strössel Dr.Oetker

Vit Fondant Odense

Florsocker Bara bra mat

Champagneessens

Vetemjöl Kungsörnen

Jag önskar att man kunde välja vilken typ av bakverk man vill ha recept på (jag vill bara baka bullar, tårtor och bakelser – inte godis, glass, pajer eller kakor) för det är riktigt kul att få hem recept. Helst hade jag velat prenumerera på enbart recepten och inköpslistorna så kunde jag gå och handla allt själv istället, men tills det går så kommer jag inte att ha råd att prenumerera på fler boxar.

Den här boxen var dock en riktig fest och får därför:

Boxen får 5/5 i betyg.

Du kanske även gillar