Selfie

Nu är jag ganska trött efter den här långa, om än lediga, dagen. Cyklade ner på stan och lämnade tillbaka tre låneböcker på stadsbiblioteket tidigare på dagen. Passade då även på att låna en ny bok, som hade kommit in efter att ha legat ett tag på min reservationslista. Det är så många bokserier som jag börjat på, men inte har läst klart på grund av alla recensionsex jag plöjt igenom istället.

Efter biblioteket så tog jag SJ-tåget till Märsta och SL-pendeln till Helenelund där ett paket från Cocopanda låg och väntade. Sen snabbt tillbaka till Sollentuna centrum på samma biljett för en fika på Espresso House. Jag tog en god minibrownie för jag var inte kaffesugen idag och jag har väldigt svårt att dricka och äta samtidigt som ni vet 🙂

Väl hemma så blev det till att flyta runt i poolen i min uppblåsbara donut medan jag läste i boken jag lånat. Muppe var till och med ute och softade vid poolen, en cool 1   Det blåste ganska mycket så vi öppnade inte taket utan flöt runt där inne i värmen. Ett bastubad på detta, lite Thai Take away plus sista två avsnitten av den senaste säsongen av Orange is The New Black och kvällen var komplett. Nu blir det mys med min Oskar katt innan det är dags för sängen.

Du kanske även gillar