Thun's

Efter Edblad så hade vi inte mycket tid på oss att åka till Thun’s, men bättre lite än ingen tid alls. Jag tycker det är roligt att åka runt i bilen och se nya platser på vägen. Speciellt kul med morsan då vi inte hinner göra så himla mycket ihop annars.

Vi visste givetvis om de konstiga öppettiderna på Thun’s, så det kom inte som en överraskning att vi bara hade en halvtimme på oss att pröva kläder och kolla in sortimentet när vi väl kom dit. Jag föredrar när det är samma tider alla vardagar så det är lite tråkigt att en så trevlig butik har så ojämna öppettider. Det finns säkert en bra anledning till det.

Thun's

Eftersom Thun’s påminner lite om en minivariant av enorma Gekås så ska vi förstås ha en minivagn också 🙂

Thun's

Vi hanns knappt kolla in inredningsavdelningen, så vi får åka dit igen någon annan dag. För jag prövade flera klädesplagg och det tog längre tid än jag hade trott. Morsan hittade också lite smått och gott, bland annat nya tofflor, något hon har letat efter. När jag kom ut från provrummet så var halva butiken nedsläckt och jag stressade med att fotografera lite innan vi var tvungna att lämna Thun’s.

Thun's Thun'sThun's

Så mycket fint som jag inte hann kolla på… Stänga klockan fyra på en vardag… ?

Du kanske även gillar