Den här veckan gick åt helvete när det kommer till träningen. Migrän varje morgon som gör att jag inte vågar överanstränga mig och vädret är så himla roligt heller. Jag vill inte springa ute när det är kallt och haglar! Så jag erkänner att jag inte har tränat något sedan i söndags. Det går inte så bra, men så fort jag slipper migränen så kommer jag cykla till gymmet och springa inomhus istället. Måste träna ordentligt nu så att jag inte tappar allt för mycket. Det är inte roligt, men för att orka med att springa den 18:e och 29:e maj så måste jag lägga på ett kol. Har så fruktansvärt dåligt flås. Andningen är A och O när det kommer till löpning. Om ni har några bra tips till en nybörjare så skriv gärna en kommentar. Behöver all hjälp jag kan få!

Istället för att träna så åkte jag med morsan till Stinsen och handlade på Kappahl som håller på att flytta sin butik till Sollentuna centrum (äntligen!) och hade halva reapriset på mycket fina kläder. Träningskläderna var det fullpris på dock. Jag hittade i alla fall en skön tröja i blått som det står “This is by far hour best day ever!” för 25 kr!

Men även den här fina ljusblå skjortan med korta ärmar för 38 kr. Vilket kap!

Sen hittade jag en svart långärmad tröja som var precis lagom lång och superskön. 38 kr. Ser ni inte hur bekväm jag känner mig i den trots att jag inte hade tvättat håret innan jag tog bilderna. Behöver inte alltid visa mig från min bästa sida 😉

Äntligen en ny sport-BH som håller tuttarna och allt övrigt på plats när jag springer och ett par blå träningsbyxor som inte åker ner så fort jag rör på mig. Önskar att fler vågade visa sina valkar och bristningar öppet så här, eller sånt som man annars brukar dölja. Alla har ju inte valkar…

Jag får väl vara lite av en trendsättare då, för jag skäms inte för hur jag ser ut även om det inte alltid är så vackert. Jag kommer kanske kunna träna bort valkarna, men jag kommer aldrig att bli av med mina tigerränder (hudbristningar, ärr) som jag fick när jag fick upp för fort i vikt, så det är bara att gilla läget.

Alla kläder är i storlek M eller 40.

Du kanske även gillar