Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Sovtex.

Nu är det snart November och det har redan blivit så fruktansvärt kallt ute. Kylan har på något sätt lyckats krypa in i huset så pass att jag inte kan vistas utanför vårt tjocka vintertäcke.

Det är något man kanske inte tänker på om man har varit överviktig, men sedan gått ner i vikt, att man har mindre underhudsfett på kroppen. Och då jag numera har ett avsevärt mindre kaloriintag, så sätts ämnesomsättningen på sparlåga och kan på så sätt inte producera tillräckligt med kroppsvärme för att jag ska känna mig till freds. Visst har jag en massa täcken och filtar som kan hålla mig varm för stunden, men eftersom det är ganska besvärligt att röra sig med ett tungt täcke hängandes över axlarna så hoppas jag att tomten kommer med en snygg morgonrock i jul.

Min gamla rosa morgonrock som jag fick i present för några år sedan är aningen för stor nu när jag drar S/M istället för L/XL, så det här vore verkligen den perfekta julklappen.

Har inte morgonrocken vunnit årets julklapp ännu?

Om inte så är det väl på tiden att den gör det. Det är ett minst sagt underskattat plagg! Jag hittade flera morgonrockar från Sovtex som jag tycker ser underbart sköna och varma ut. Den grå är min personliga favorit då den skulle passa in i mitt badrum där alla handdukar och badrumsmattorna är just grå. Tänk att få tända lite ljus och krypa upp i soffan iförd en elegant Grand Design Blue Label Vintage-rock med en kopp rykande glögg, en lussebulle och se på en mysig julfilm ihop med sin älskling. Åh, vad jag längtar!

Fast jag vet ärligt talat inte om jag kommer att orka vänta ända till jul…

Du kanske även gillar