Det är minst sagt stressigt just nu när det bara är två dagar kvar tills vi åker. Gårdagen blev inte alls rolig när jag fick någon form av minnesförlust och tappade bort saker jag skulle packa ner innan jag drar till Sollentuna (där min resväska finns.) Fick den vanliga ångesten då jag så smått börjar hyperventilera över borttappade saker, är likadant om jag inte vet vart katterna är någonstans. Sporadisk överdrivet kontrollbehov från min sida.

Har helt plötsligt börjat blöda från tandköttet på min vänstra sida vilket givetvis är jobbigt, men sånt brukar gå över efter envist borstande och trådande. Så det kanske hinner bli bra innan resan, hoppas åtminstone på det.

Nu ska jag ta ett söndagsbad och reflektera över veckan som varit och veckan som kommer. Ska se om jag kan fixa mitt hår, som jag råkade sabotera med en dålig hemmafärgning härom dagen. Har sett många bloggare göra en lista som jag också tänkte börja med:

Veckans insikt

Jag behöver verkligen tid till att koppla av. Inte från nätet i mitt fall då jag råkar vara sån att jag blir avslappnad av att se andra stressa i/med sociala medier. Jag känner ingen press alls utan tar det som det kommer. Med sociala medier alltså. I vardagen så stressar jag med pre is ALLT. Från att se till så att allt är bra med katterna, disk, städning (har en pojkvän som inte delar min avsky för smutsig disk på diskbänken eller golv som inte dammsugits på ett par dagar.) till det faktum att jag aldrig verkar ha tid till att göra roliga saker på egen hand. Läsa böcker eller spela spel bland annat. Så jag måste prioritera roligt framför mitt pedantiska stressande.

Veckans utmaning

Nästa veckas utmaning blir att läsa minst två böcker och att inte äta så mycket sötsaker. Frukt undantaget.

Veckans träning

Nada. Jag räknar inte mina promenader som träning för det är bara enkel vardagsmotion som inte gör mycket för min kropp numera. Det har blivit några övningar hemma, men jag har inte orkat ta mig till gymmet den här veckan på grund av allt annat.

Veckans längtan

Är att få komma iväg till solen, även om jag bävar i för flygresan så tror jag att det kommer att bli kul. Ska försöka uppdatera bloggen med bilder och skriva resedagbok i år igen. Det är så roligt att läsa om några år få man glömt hur det var. Min förra resa var inte så munter med hotellstrul bland annat så jag skrev bara en halv resedagbok 2012. Det blir nog bättre den här gången 🙂

Nästa vecka

Höjdpunkterna nästa vecka blir nog att få bo på lyxhotell i Thailand, vi ska nog även ut och fiska med båt. Snorkla måste vi hinna med och kanske även festa lite… Får se hur det blir, men jag tänker ta det lugnt och hålla mig i skuggan (där jag ändå blir solbränd…)

Vad gör du nästa vecka? Har du även något kul inplanerat denna söndag?

Du kanske även gillar