Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Sportamore.

Här är allt jag köpte för min vinst på Sportamore. Nu fick jag lägga ut 900 kr själv också, för enbart skorna kostade 800 kr och de la jag i sist i varukorgen efter att jag hade hittat precis de träningskläder och tillbehör jag behövde.

Jag har inte varit på gymmet på flera månader nu, mest på grund av att jag föredrar att springa eller ta mina power walks utomhus istället för inne på bandet. Men nu hade jag bokat in ett pass på Friskis. Gym Soft TMI klockan 11 idag. Jag hann precis i tid och jag vet inte vad som är normal eller intensiv om det här skulle vara Soft. Hela jag var mos efter passet. Kunde inte lyfta armarna ens. Jag tänker nog köra ett pass i veckan och sedan träna själv 2-3 gånger. Antingen på gymmet eller så springer jag ute.

Hur som haver så mådde jag inte alls särskilt bra efter träningen. Jag kände mig yr och fick ett migränanfall från helvetet när jag kom hem. Tog en migränspruta direkt och låg sedan utslagen (somnade) i tre timmar. Fick i mig lite mat på kvällen och mår nu något bättre, men träningsvärken slog till direkt. Muskler jag inte trodde att jag hade gav sig till känna. Får se om jag kommer ur sängen imorgon, för jag ska på möte med Arbetsförmedlingen och fortsätta leta efter ett passande arbete. Det måste finnas något…

En välbehövlig vinst! Använde min Blacc-tröja, Sportarmbandet och givetvis min gymväska idag.

 

Du kanske även gillar