Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Glossybox.

Natti på er alla skönhetsälskare! Sömn är så viktigt, men själv sitter jag uppe på natten och skriver. Jag hade glömt att lägga upp min recension av Glossybox Oktoberbox! Det kan bero på att jag fick en norsk variant och inte den som alla andra fick, samt ingen Glossymag, men det var bra produkter som jag gärna tipsar om.

Innehållet i Oktoberboxen

  • NIP+FAB Scrub Mask
    En spännande ansiktsskrubb som jag inte använt tidigare. Jag älskar ansiktsmasker och även om min hud inte tål så värst mycket så använder jag skrubb för att känna mig extra fräsch.
  • NIKO PRO Liquid Jelly Blush ”Bali”
    Verkligen intressant med ett nytt märke och att använda en blush av den här konsistensen. Men hur ska man applicera den för bästa resultat?
  • VICHY IDÉALIA Day Cream
    Min favorit i boxen då jag inte fått den tidigare. Underbar konsistens och passade verkligen min hud. Köpte även nattkrämen direkt efter att jag fått testa denna.
  • POP UP BEAUTY Happiness Moist Mask
    Det här är andra gången jag får denna och jag var kanske inte superförtjust i den jämfört med andra sheet masks. Den gör sitt jobb dock.
  • NAIL MEDIC Rejuvenator
    Ännu en flaska med denna… Det är en riktigt bra produkt, men den är så pass dryg att den räcker en evighet.

Jag gillade verkligen dagkrämen från Vichy, men saknade Glossymag och hade velat recensera fler produkter som jag inte redan hade.


  • Betyg: betygbetygbetygbetygbetyg

Du kanske även gillar