Bästa boxen! Vilka fina produkter! Jag är helt besatt av parfymsticket och är verkligen irriterad att ha blivit beroende av något som inte går att få tag på. Morr! Nagellacket var verkligen fint och läppglanset är helt i min smak. Highlightern är lite trixig att applicera utan att få det på hela händerna men annars snyggt. Ögonskuggan tyckte jag först var rätt trist men den är perfekt även den som highlighter. Det enda jag var besviken på var schampot. Men full pott för det övriga!

  • SO SUSAN Water-Based Pure Luminizer
    Lys upp i vintertid och ge ditt ansikte en mjuk glöd, perfekt till vinterns festligheter. Du applicerar denna flytande luminizer högst upp på kindbenen, ovanför och under ögonbrynen vilket ger en förljusande, lätt skimrande effekt. För att ge illusionen av lite större läppar är det även fint att applicera den i amorbågen. 269 kr/15 g (fullsize.)
  • PHILIP B African Shea Butter Gentle & Conditioning Shampoo
    Ett starkt, vackert, återfuktat och glänsande hår är grunden till varje lyckad jul- och nyårsfrisyr. Detta återfuktande schampo tvättar försiktigt rent ditt hår från överflödiga oljor och de rester som stylingprodukter lämnar. Berikat med Vitamin B5 som hjälper till att stärka ditt hår och återställa dess elasticitet. 125 kr/60 ml.
  • NICKAK Absolute! Perfume Stick (Noblege 5)
    Kom i feststämning inför jul och nyår med denna förförande och sofistikerade doft, inspirerad av New York – staden som aldrig sover. Den lyxiga förpackningen är smidig att ta med sig i handväskan för att bättra på din doft under kvällen. 99 kr/8,3 g (fullsize.)
  • EUPHIDRA Compact Eye Shadow
    Mjuk ögonskugga med silkesfinish som låter dina ögon skimra i kapp med nyårsfyverkerierna. Med skyddande och återfuktande ingredienser som jämnar ut de trötthetstecken som kan uppstå efter allt fixande inför jul- och nyår. 129 kr/4,5 g (fullsize.)
  • BUTTER LONDON 3 Free Nail Lacquer-Vernis (bronsröd)
    Målade naglar är pricken över i: et som gör dig sådär extra jul- och nyårsfin. Sedan starten 2005 har butter London blivit kända världen över för sina nagellack. De ger en jämn och glossy yta som håller länge i trendkänsliga färger och som gör dina naglar till en accessoar i sig! 165 kr/11 ml (fullsize.)
  • BE A BOMSHELL Lip Gloss (bronsröd)
    Är det någon produkt som skönhetsentusiaster aldrig tröttnar på så måste det vara läppglans! Här blir du ett riktigt bombnedslag då denna produkt ger dina läppar en fantastisk glans samtidigt som de får en fin färg som varar länge. 119 kr/3 g (fullsize.)

Boxbetyg: betygbetygbetygbetygbetyg

Betygen baseras helt enkelt på hur många av de fem produkterna jag fann intressanta/gillade.

Vill du också få prova på fem nya produkter varje månad? Priset är 139 kronor/månad. Inga andra kostnader tillkommer och du kan när du vill säga upp din prenumeration. Kontakta mig gärna med din mail så kan jag värva dig (då får jag poäng, glossydots som jag kan växla in mot gratisboxar. Du kan göra detsamma så fort du registrerat dig!)

Du kanske även gillar