Planen var att vi skulle vara iväg redan vid nio på morgonen, men det blev så att vi kom iväg först vid 11. Inte helt optimalt då öppettiderna på Thun’s är helt värdelösa. De borde öppna senare och stänga senare istället…

Jag hade förberett med dricka och snacks, men då vi var förbi Sollentuna Centrum innan vi åkte vidare mot Roslagen, så gled jag in på Espresso House och köpte med mig en islatte. Lämnade och hämtade paket på Ica också om ni var intresserade av varför vi stannade till där egentligen.

Edblad har sin butik och outlet i Gåsvik som ligger utåt Väddöhållet. Det finns en massa aktiviteter kring Edblad och leksaker till försäljning, men jag skulle inte rekommendera själva butiken som utflyktsmål för barnfamiljer – det var flera ungar där idag som bara sprang runt och var i vägen för de som skulle handla – väldigt irriterande och tråkigt för barnen som inte hade något kul att göra där.

Jag höll mig bara till smycken till nedsatt pris, men det fanns mycket nyheter som jag gärna hade köpt. Bland annat mjuka örngott och väldoftande ljus. Det var lite som att gå på Formex, samma mysiga känsla som i deras monter på mässan. Jag gick runt och sa hela tiden: “Det här kommer att bli dyrt. Det här har jag inte råd med.” och morsan svarade förstås: “Men det har jag! ?” Hon menade alltså att hon även betalade för mina smycken 🙂 Med tanke på att vi gick därifrån med två fulla kassar, så var det minst sagt generöst! Visar fynden i ett senare inlägg.

Vi kom till Edblad vid ett och åkte därifrån halv tre, så det var MYCKET att titta och känna på. Jag prövade även lite kläder och tog ett gäng med bilder. Låter bilderna tala för sig själva.

Det här är lite av allt ni kan hitta i butiken:

Du kanske även gillar