Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Glossybox.

Boxarna blir bara finare och finare. Jag tar en paus då och då från skönhetsboxar efter att jag har fått hem ett par stycken, så att jag hinner använda allt innan det kommer nya. Nu var det dags igen med en ny omgång.

Temat på februariboxen var Beauty Crush och i och med att februari är kärlekens månad så är det tänkt att vi ska främja kärleken till oss själva med fina skönhetsprodukter. För mig som är värdelös på att ta hand om växter så är rosorna på boxen den bästa sortens blommor.

Min box innehöll fyra riktiga produkter, ett prov på hårolja, ett värdebevis från mymuesli och tidningen Glossymag.


Steve Laurant Lip Tint “Nude Pop” (185 kr)
Håller dina läppar återfuktade och mjuka hela dagen. Den är extra hållbar och kommer efter regelbunden användning att göra dina läppar mindre torra och fnasiga. Förpackningen är så fin och jag gillar att använda nude-produkter eftersom de fungerar bra när man inte vill se sminkad ut.

Sebastian Professional Sebastian Professional Dark Oil vials (8 kr)
Hårolja som vårdar håret inifrån och ger håret en mjuk känsla upp till 48 timmar, samtidigt ger den håret fyllighet och struktur samt motverkar friss. Oljan har en härlig doft av sandalträ, cedarträ, och arganolja. När det kommer till prover på hårolja så borde de vara minst 10 ml för att man ska kunna utvärdera om det är värt att köpa produkten. Enligt fullsize-priset så är oljan värd ca 4 kr/ml så värdet blir därför 8 kr för de 2 ml provet var på.

Beauty For Real I-Line 24-7 Eyeliner “Platinum Blonde” (120 kr)
Vattenfast gelbaserad eyeliner som levererar en intensiv färg upp till 24 timmar. Den lättapplicerade formulan fungerar lika bra för att ge en jämn, felfri linje som en utsuddad, mjukare look. Ingen pennvässare behövs, vrid bara på pennan för att få fram mer produkt. Nu En eyeliner att använda för att få till en lite festligare look. Svår att måla vattenlinjen med, men man kan accentuera den inre ögonvrån.

ACO Body Cream Rich & Soft (99 kr)
Härligt rik creme som återfuktar och vårdar torr hud. Dess rika blandning av fetter och sheasmör återställer och skyddar torr hud. Den är lättapplicerad, går snabbt in i huden och ger en silkeslen känsla. Finns att köpa på bland annat Apotea, Kronans Apotek och Apotek Hjärtat. En hudkräm som tyvärr innehåller två olika parabener som enligt många kan vara hormonstörande och eftersom jag har känslig hud så avstår jag från att använda produkter med parabener.

Sleek iDivine Eyeshadow Palette “Original” (139 kr)
Förälska dig i denna härliga palett med tolv super-pigmenterade, mineralbaserade skuggor med lång hållbarhet. Upptäck en blandning av matta och skimriga skuggor, perfekt för att ta din look från dag till kväll. En palett med väldigt glittriga ögonskuggor som blir perfekt till fest.

Jag ser fram emot att testa sminket som jag hoppas kommer att se bra ut på mig. Då man bara fick ett prov på håroljan som inte räcker till ett ordentligt test så drar det ner betyget lite och i kombination med hudkrämen som jag inte vill använda så landar betyget på en 3:a för de tre fina sminkprodukterna man fick i boxen. Väl värt 139 kr!

Betyg: betygbetygbetygbetygbetyg0


Du kanske även gillar