House Doctor
Dukning hos House Doctor

Min julafton började allt annat än bra. Migrän på natten och på morgonen var jag helt förstörd. Sönderstressad av allt som jag inte hunnit med. Eftersom det var älsklingens föräldrar som skulle komma så visste jag att det inte var någon brådska och inget krav på att allt skulle vara perfekt. Men jag hade satt upp ett mål för mig själv som jag inte klarade av att nå vilket gav mig hjärtklappningar.

Jag fick en hel del hjälp av älsklingens mamma när de kom vilket underlättade, men jag fick inte till en lika fin juldukning som den på bilden. Jag har förstås inte något stort matbord heller, det hade aldrig fått plats bredvid den enorma granen vi har i år.

Vi åt mat som jag lagat (favoriten i år var kalkonprinskorv som smakade nästan exakt som originalet), kollade på jultv och öppnade julklappar. Jag fick bland annat värmefilten jag önskade mig och är nu permanent parkerad under den resten av året!

Katterna fick en mysig filt och ett klöshus från Rusta som de älskade! En lyckad jul helt enkelt trots en massa strul i början 🙂

Du kanske även gillar