Julkalender - Lucka 9
Det här är mitt favoritpaket bland vinsterna jag själv satt ihop för er! Temat är helt enkelt havet, eller havsfolket, som böckerna av Camilla och Viveca Sten handlar om.

Nionde luckan innehåller: Boken Djupgraven, en söt anteckningsbok, en Ariel hårmask och en Ursula ansiktsmask från Disney store, en supermjuk necessär fylld med något gott, en doftödla “Vågor” och  juligt te.

Djupgraven av Camilla Sten & Viveca Sten


Djupgraven är första delen i Camilla och Viveca Stens rysarserie för slukaråldern om Havsfolket. Övernaturligheter hämtade från nordisk folktro möter sjömansskrock och bäddar för sträckläsning.

I huvudpersonen Tuva får vi också en träffande skildring av hur det är att växa upp och känna sig annorlunda i ett litet samhälle. Även om tolvåriga Tuva inte har mycket gemensamt med sina klasskompisar och mest håller sig för sig själv har hon alltid känt sig hemma i skärgården och på Harö, där hon bor. Hon kan alla kobbar, skär och grund utan och innantill. Men den här hösten har något förändrats. Människor försvinner spårlöst i havet, mörka skuggor böljar under vattenytan och övernaturliga väsen visar sig bland träden …

SÅ HÄR TÄVLAR DU PÅ INSTAGRAM:

  1. Följ @Bokbesatt på Instagram och Gilla dagens lucka.
  2. Tagga en vän som du tror skulle vilja vara med och tävla.
  3. Svara på frågan: Vilket övernaturligt väsen skulle du valt att förvandla dig till och varför?

För er som inte har Instagram: Dela det här inlägget på Facebook, Twitter eller på din blogg och svara på frågan i en kommentar.

Den här luckan är öppen fram till och med 23:59 ikväll. Tävlingsregler hittar ni här.

Tävlingen är avslutad och vinnare blev @layla_eng

Du kanske även gillar