Jag var förstås med på nyinvigningen av H&M i Uppsala City och det var ett minst sagt fullpackat event. Jag vet inte om det hade blivit något fel med inbjudningarna, men så här lång kö har jag inte sett på länge. Jag hade som tur är fått två bekräftelser på mailen och var med på listan.

Det var riktigt fint arrangerat med julgranar utanför och röda mattan framrullad.

En av nyheterna är det här caféet, It’s Pleat som stod för maten under kvällen. Jag testade allt från dip till knäcke och bullar. Riktigt gott och jag kan varmt rekommendera deras kaffe.

Själva butiken i sig var väldigt fin, men just min favoritavdelning på den här H&M-butiken från tidigare, Divided, lös med sin frånvaro. Det kändes inte som en butik för ungdomar utan snarare en äldre klientel. Det var betydligt svårare att hitta det jag var ute efter. Det bästa var dock att de nu hade en liten del av H&M Home sortimentet, men jämfört med exempelvis H&M Home i Sollentuna Centrum så kändes det inte alls lika hemtrevligt.

Det är riktigt jäkla snyggt, men jag blir inte alls lika sugen på att handla som att bara gå runt och fönstershoppa. Det finns inga rea-hyllor eller nedsatta priser, sånt som sätter igång mitt köpbegär och gör att jag går runt och handlar fullpris.

Klart jag fick med mig lite saker hem då det var 25% på allt om man köpte minst tre saker. En halsduk, en tröja, kalsonger till min älskling, olika concealers samt mitt favoritläppstift.

I goodiebagen så fick jag ett doftljus, ett nagellack och ett lipgloss. Samt tygkassen.

När jag såg en sallad med lax och potatis så var det ett självklart köp! Den här var verkligen underbart god och jag kan verkligen rekommendera den om ni har vägarna förbi.

Den innehåller: varmrökt lax, rostad rotselleri, morot & kulpotatis med svarta linser, persilja, pepparrotsmajonnäs, syrad rödkål & rödbeta, frisée rosé, rödbetsrostade solroskärnor, china rose groddar & citron.

Jag har köpt den två gånger sedan dess, så god är den!

Du kanske även gillar