Ett bloggutskick i samarbete med Cloetta

Cloetta nyheter våren 2019

It’s my favourite time of the year, Cloetta time! Nyheterna avlöser varandra inom flera olika områden och nu är det dags för Cloetta! Det här känns som en perfekt godispåse med sötsaker, både före och efter fredagsmyset.

Plopp Popcorn
Plopp Popcorn

Ljuvligt god mjölkchoklad med mjuk toffeefyllning med smak av popcorn. Den perfekta smakkombinationen av sött och salt. Unna dig själv eller någon du tycker om, lika god hemma i soffan som i biosalongen.

Jag älskar Plopp original och har kanske inte varit överförtjust i alla olika nyheter som kommit genom åren. Men den här påminner lite om min favorit Salty caramel.  Det är en perfekt smakkombination mellan söt toffee och smöriga popcorn. För en person som älskar kanderade popcorn så håller jag med om att det här är ett måste att ha med sig in i biosalongen!

Malaco ABC
Malaco ABC

Malaco ABC är ett smågodis med bokstavligt fruktiga och goda smaker i olika färger. De bokstavsformade godisbitarna uppskattas av både små och stora. Hur långt ord kan du bygga?

Palmoljefritt är ett stort plus i min bok. Det här är en perfekt storlek på godispåse och det är precis lagom seg konsistens. Själv la jag inga långa ord, men jag kan tänka mig att det är ett perfekt sätt att lära sig läsa på. För varje ord man stavar korrekt så får man äta upp det!

Läkerol Dentafresh Kids
Läkerol Dentafresh kids Jordgubb eller Päron

DentaFresh Kids är en unik dental pastill för barn. Pastillen innehåller 95 % xylitol, ett naturligt sötningsmedel som finns i exempelvis träd, bär och frukt, det hjälper bland annat till att motverka karies och plack, samt stoppa syraangrepp. De små pastillerna smälter snabbt på tungan och smakar gott av jordgubb eller päron.

Fungerar minst lika bra för vuxna som för barn. Goda små pastiller som är goda att suga på efter maten. Kan nog stilla lite av sötsuget och göra att man inte stoppar i sig en massa godis till vardags.

Läkerol Apple Elderflower
Läkerol Äpple/fläder

Läkerol lanserar en ny fruktig pastill som tveklöst för tankarna till varumärkets nordiska arv. Pastillerna har smak av krispigt grönt äpple och söt fläder som tillsammans bildar en både trendig och uppfriskande smakkombination.

För dom av oss som tenderar till att få dålig andedräkt så är det toppen att ha med sig Läkerol i handväskan. Äpple och fläder är en trevlig kombination som smakar fräscht och somrigt. Sockerfri och god!

Har du testat någon av vårens nyheter? Vilken var i så fall din favorit?

Du kanske även gillar