Efter att jag sett Kims mysiga balkong så gick jag helt bananas på Ikea och köpte hem nya möbler och svindyra dynor till balkongen.

Jag och katterna lever på balkongen under sommaren, så vi unnar oss lite lyx nu efter Yoshis tasskada. Chester var med och byggde ihop Kungsholmen-delarna.

Så här såg det ut för några år sedan. Helt okej och mycket växter, men det var inte alls mysigt att sitta här ute och äta eller läsa en bok. Så här var det aldrig någon som satt annat än katterna. Därav kattnätet (stålnät som katterna aldrig kan bita sönder) som skyddar katterna från att ramla sju våningar ner i asfalten. På den här bilden så hade jag inte målat balkongräcket heller.

Så här mysigt blev det efter att jag ställt ut soffan. Den tar upp nästan hela balkongen, vilket älsklingen inte är så förtjust i, men han var aldrig på balkongen när vi hade mer golvyta så…

Jag hittade en trist gammal tavla som jag köpt på Ikea på rean för några år sedan och hängde upp den på en befintlig skruv. Och här ute så passar den verkligen bra!

Lite mer växter till sommaren så kommer jag att hänga här ute hela tiden!

Du kanske även gillar