Det tycker ni kanske inte är så många kära medbloggare, men för mig är det ganska mycket på en månad. Det är ungefär 16 besökare per dag och varje besökare är en vinst i mina ögon. Tack för alla fina kommentarer!

För att fira så kommer jag snart ha en egen bloggtävling, men tills dess så försöker jag få tag på ett presentkort på gratisbio.se (så att jag kan shoppa loss på tex Lagerhaus och få mer saker att lotta ut här på sidan.) Är ni inte redan medlemmar (vilket är ganska ovanligt) så kan ni gå in och hämta hem en biobiljett eller två genom min länk här: Jag vill bli värvad av Deliquate. Så fort du blivit medlem genom min länk så får du 75 poäng och du kan få ännu mer genom att bland annat registrera dig gratis på bingolotto.se och få 90 poäng, beställa ett gratis kontantkort från Glocalnet (vilket man inte ens behöver använda om man inte vill) och få 75 poäng och registrera dig gratis på Bertil och få 45 poäng.

Om du skyndar sig så kan du registera dig på Betsson och få 25 kr att spela för (jag spelade och vann lite till och med – tack vare Michael Phelps) plus enorma 225 poäng. Gör du allt det där så har du totalt 510 poäng på en gång och en gratis biobiljett i handen. Kom ihåg att göra allt detta medan du är inloggad och genom länkarna på gratisbio.se. Lycka till.

2008-08-20 kl 23:05:51

Du kanske även gillar