Representerar du ett företag, förlag eller ett märke som kan vara av intresse för mig och/eller mina läsare och vill skicka pressprover/recensionsexemplar till mig? Har du några frågor eller funderingar? Eller vill du annonsera på Deliquate.se? Mejla mig direkt på contact@deliquate.se

Information

Deliquate.se är en livsstilsblogg med extra stort fokus på skönhet, motion, inredning samt mat & dryck. Alla åsikter, omdömen och betyg som publiceras på bloggen är mina egna och kan inte köpas eller påverkas av en tredje part.

Pressutskick & samarbeten

Jag accepterar annonseringar från både små och stora företag, bloggare eller vad som än kan tänkas vara relevant för mina läsares intressen. Jag välkomnar alla förfrågningar men kommer bara att lägga upp annonser som jag anser passar in på Deliquates tema.

Statistik

  • ca 28 000 unika besökare & 117 000 sidvisningar i månaden (September 2017)

Tävlingar & utlottningar

Ni behöver inte vara en bloggsponsor för att kunna skänka produkter, presentkort eller liknande så att jag kan arrangera tävlingar eller utlottningar på bloggen. Alla utlottningar sker med slumpgenerator och det är dessa inlägg som genererar flest besök och får mest positiv feedback från läsare. Villkoren kring tävlingar och utlottningar kan diskuteras ytterligare.

Copyright

Så länge inget annat anges så är allt material i text- och bildform på bloggen mitt egna och skyddas av upphovsrättslagen. Du har därför inte tillåtelse att kopiera, sälja eller publicera något av mitt material utan mitt tillstånd. Vill du använda mina bilder? Kontakta mig via formuläret nedan och – efter mitt godkännande – se till att tydligt länka till www.deliquate.se i samband med publicering.