När jag hade packat upp kamerahuset och klistrat på LCD-skyddet så tänkte jag sätta igång den. Så jag kopplade på objektivet och växlade från OFF till ON, men den var död. Jag sitter och skriker "Fan! Inte en till defekt kamera, har dom packat om min gamla eller?!" och svär "Jävla, skit, helvetes, förbannade…" medan mina ögon tåras och jag vet att jag har glömt något, men jag är så stressad att jag inte kommer på vad det är förrän morsan kommer och frågar om jag verkligen har satt i batteriet.

Hoppsan. Ja, men då hade jag glömt något i alla fall. Precis som jag hade sagt. Hur kan man glömma att sätta i batteriet egentligen?! Jag hade, en timme tidigare satt batteriet på laddning och gick därför bara upp och hämtade det, satte i det och jo visst fungerar kameran. Ganska pinsamt, men jag har känt mig ganska stressad idag och ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll.

Just nu: Har precis ätit middag (Fiskgratäng) och ska nu kolla klart på Bygglov på TV4. Jag älskar inrednings-tv, men blir alltid så hypad och börjar fundera på om jag ska sätta upp tapeter i mitt rum eller måla om trots att jag aldrig tapetserat i hela mitt liv och inte har råd med att köpa ny färg. Kan inget inrednings-program komma hem till mig och fixa till lite? Vindsvåningen är långt ifrån klar och väggarna och taket saknar både gipsskivor och färg.

Toaletten har blivit en garderob och är full med skräp. Jag vill ha ett mysrum med tv och massor med byrålådor och bokhyllor, men ingen verkar bry sig om att göra klart huset så länge det inte syns.

Du kanske även gillar