Jag har fått en himla massa intressanta mail. De flesta är om julkalendrar jag ska delta i de kommande 23 dagarna, men jag fick även ett mail om vem jag ska skicka paket till i Julklappspåse Large. Det kommer att bli svårt att hitta roliga saker till min bokvän, men jag ska göra mitt bästa som vanligt. Tråkigt nog passade inget i mitt presentskåp – det är ett stort vitt skåp ute på vinden där jag förvarar dvd-filmer (dubletter/vinster), böcker, småsaker och alla mina presentinslagningsverktyg. Perfekt då man inte har tid att skaffa något nytt.

Var i alla fall ute idag och skaffade ett L-kuvert samt lite saker jag tror kommer att gå hem hos mottagaren.  Jag är inte helt säker, men det kommer att bli ett riktigt välfyllt paket (hoppas jag får i allt…) Vart var jag nu. Jo. Jag fick även ett mail om att jag hade vunnit en stekpanna. Helt tack vare mitt inlägg om Arlas Stroganoffpanna hos Testklubben. Kul vinst. Hoppas att det är riktigt bra variant.

Nu så ska jag gå och äta upp resten av min middag. Vi kom hem klockan 22 från Ica, så det är först nu jag hinner äta. Det blev en Mezewrap med kyckling. Jag älskar det, så himla goda!

Skulle vara kul om ni la en 10:a på min Nallebild.

Du kanske även gillar