Jag satt och skrockade för mig själv när jag såg det här.

Nästan värt att köpa bara på grund av titeln. Underbart! Fler glupska och tjocka tjejer i spel, tack! Klickade hem det på Playstation Store för 140 kr tillsammans med Linger in Shadows för 25 kr. Båda är annorlunda och inte allt för svåra så det är lika med lättförtjänta trophies.

Fat Princess
Det hela går ut på att du och ditt team ska duellera mot ett annat lag om att kunna rädda er feta prinsessa samtidigt som ni ska hindra motståndarna att rädda deras feta prinsessa. Som mest är det sexton stycken i ett lag, vilket innebär att det inte bara finns lokalt spel utan även ett onlineläge. Utöver att försöka skada och döda dina fiender kan du också bege dig ut i fältet och försöka hitta olika slags efterrätter för att mata den prinsessa som de försöker frige, vilket innebär att hon bara blir större och jobbigare att rädda. Det finns fem stycken olika typer av spelartyper du kan välja, där alla har olika för- och nackdelar. Riddaren/svärdmannen har tillgång till svärd och sköld, men till deras nackdel så rör de sig väldigt sakta. Pilbågsskyttar är snabbare och kan utföra distansattacker, fast det är nästan direkt kört om någon lyckas komma nära dig. Slutligen har du en trollkarl som kan använda magi, en präst som helar dina lagkamrater, samt en byggnadsarbetare som förstärker ens egen borg mot elaka attacker från fienderna.

Linger in Shadows
Spelet är som en interaktiv film som du kan pausa, rewinda och i vissa avseenden kontrollera. Man får ett mål i den första filmen, och när man uppnått det kommer man till en ny, och det gäller att lösa alla mål i alla nya filmer som kommer för att klara spelet. Dessa uppdrag kan vara allt ifrån att klícka på en knapp i rätt ögonblick till att skaka på kontrollen. Filmerna man får se väldigt bisarra och vackra.

Text från: loading.se & ps3bloggen.se

Du kanske även gillar