För såna som jag, som rutinmässigt lyssnar på musik, ljudböcker eller podcasts innan jag somnar så skulle en sån här kudde vara ett perfekt komplement till CD-spelaren eller MP3-spelaren. Vilken oerhört gosig högtalare!

Konceptet är enkelt. Den mjuka kudden gör det så lätt och bekvämt som möjligt för användaren samtidigt som man slipper ha på sig jobbiga hörlurar – som riskerar att gå sönder då man somnar med dem på. Man kan dock inte förvänta sig ljud som från ett par ordentliga högtalare med förstärkare, nej, den här är gjort för att användas innan man ska sova och då passar det bäst med låg volym.

iDream-kudden har en ficka när man hittar högtalarsladden och för att slippa bli störd av att iPoddens skärm lyser upp när man justerar volymen så finns det även ett volymreglage på sladden. Hemligheten bakom högtalarens mjuka format är micropärlor som stödjer huvudet samtidigt som den är extremt lättviktig. Det bästa är ändå att den inte använder några batterier utan drar ström från själva MP3-spelaren/CD-spelaren.

Den finns i rosa, blå och svart på iwantoneofthose.com

Du kanske även gillar