Jag gick med i Groupon MyCityDeal och tog del av två erbjudanden ganska omgående. Först var det ansiktsbehandlingar för 300 kr/st och sen en biobiljett för 50 kr. Väldigt bra ställe som jag rekommenderar varmt. Fick hem biobiljetten nu i veckan och den kommer förmodligen att användas till Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 eller Saw 7.
Fick även hem kuponger från Findus på deras nya gratänger som jag ska testa (lägger upp bilder och recension här senare 😉 ) Fick dem genom Facebook.

När jag var med Walle på bio i Sickla så sprang jag in lite snabbt på Ica och köpte geléhjärtan (gott ihop med popcorn!) och såg att nya Nemi-tidningen hade kommit ut. Blev lite sur över att jag inte hade fått hem den då jag prenumererar, men jag hade förstås glömt att betala räkningen så jag köpte tidningen istället. Nu är räkningen betald och får jag hem en dubblett så kommer jag ha en liten tävling här på bloggen igen 😛

Morsan handlar lite trevliga saker till mig ibland. Fick bland annat en stor kycklingmacka från Thelins, Yoggi Squeeze yoghurt, en Orangina läsk och en Tarragona choklad – som morsan norpade på innan jag hann smaka 😎

Lillen ska alltid vara med på bilderna! Han smyger sig fram medan blixten laddar om och så hoppar han in när jag trycker av. Min lilla sötnos :love:

Du kanske även gillar