Jag fick denna utmärkelsen av Micka (tack! 😀 ) för ett tag sedan och nu är det dags att lägga upp det på bloggen.

Det är väldigt svårt att komma på 7 intressanta saker om sig själv som jag inte redan har basunerat ut här på bloggen men jag ska göra mitt bästa.

7 intressanta saker om mig själv:

 1. Det var över 10 år sedan jag var utanför Skandinavien senast och ungefär lika länge sedan jag flög sist. Så det får vi se till att ändra på snart 😉
 2. Jag är beroende av kolsyrat vatten och det är nästan det enda jag dricker numera. Vanligt kranvatten tycker jag smakar illa.
 3. Vår familj har haft massor av olika husdjur. Allt från marsvin, hamster, möss & sköldpaddor till katter & hund som vi har nu. Mina favoriter är dock katt och hamster (och Nalle, för han är mer katt än hund.)
 4. Jag älskar ordning och reda, men även att städa och sortera så för det mesta skiter jag i att hålla allt på sin plats bara så att jag ska få fixa till det senare. Jag har inget problem med att göra om något 2 gånger så länge det är kul eller sparar arbete för stunden.
 5. Något som jag inte snackar mycket om är det faktum att jag har diagnosen Asperger syndrom, vilket var jobbigt när jag var yngre men nu har jag lyckats arbeta bort det mesta som utmärker min diagnos. Har inte längre social fobi, problem med mat, problem med andra människor i allmänhet och är inte särskilt långsint eller envis längre (hakar inte upp mig på saker hela tiden.) Det har mest varit en del av min personlighet så det är inget jag lägger större vikt vid, men det är ett osynligt funktionshinder. Vissa saker är fortfarande jobbiga för mig…
 6. Innan jag satte igång med min nya hälsosamma livsstil med träning nästan varje dag och bättre mat så avskydde jag att röra på mig och jag var coca-cola-beroende.
 7. En annan sak som jag  är stolt över men inte skryter om är att jag gick ner ca 45 kg på egen hand mellan april 2009 – juni 2010.

Det där visste ni säkert inte! Hehe

Följande sju bloggare får utmärkelsen av mig:

 1. Dixi Wonderland
 2. EmiliaRS
 3. R O R A
 4. Saras perspektiv
 5. Underbart bokberoende
 6. Välkommen till patientens lugnande te och världens undergång
 7. Årskort Guld SJ

Reglerna:

 1. Kopiera ”awarden” till din blogg.
 2. Länka till den som gav dig ”awarden”.
 3. Berätta 7 intressanta saker om dig själv.
 4. Välj 7 andra bloggare som du skickar ”awarden” vidare till och länka dem.

Du kanske även gillar