Det börjar ju smått bli dags att ta körkortet snart, finns en del som ska fixas innan dess men i sommar ska jag köra bil helt enkelt – när jag inte cyklar alltså.

Bilarna vi har här hemma är ganska risiga, de gick knappt igenom på besiktningen härom veckan så min pappa har en hel del att göra där. Han byter ut och fixar allt själv. Men kan man bilar så är det nog inte så svårt.

Blev tipsad om en sida som jag givetvis testade. Familjens gamla Land Rover Freelander köptes begagnad för några år sedan och enligt sidan Bilpriser.se så är hon värd 25 000 – 31 000 kr. Men även om jag inte skulle ha något emot att vi bytte ut den mot en fräsch och ny bil så tror jag inte att någon här hemma skulle hålla med mig. De gillar den gamla Rovern.

Jag gillar sidor som specialiserar sig på att underlätta köp och försäljning, så Bilpriser.se ska jag tipsa min pappa om utifall att han ändrar sig och vill ha något nytt – eller behöver hitta delar till de gamla rishögarna, det är en bra och lättmanövrerad sida som har det mesta för bilägare. Kul att kolla upp bil priser faktiskt. Satt ganska länge och kollade upp bilar trots att jag inte är särskilt bilintresserad egentligen. Men när jag väl har körkortet i min hand så kommer jag säkert att ha ett sug efter en egen bil, men då får jag nog spara ett bra tag om jag ens ska ha råd med en begagnad.

Du kanske även gillar